Otroška vrtna samokolnica z dodatki

34.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

Komplet orodij za malega vrtnarja bo odlično presenečenje za vsakega otroka. Ta bo preživljal prosti čas na prijeten način, tako v notranjih kot tudi zunanjih prostorih, na vrtu. Zahvaljujoč vrtni samokolnici bo vsak otrok imel možnost, da naredi tisto, kar obožuje – kopira svoje starše ali starejše brate in sestre, ki imajo veliko veselje iz tega. Imeti lastno napravo, ki s svojim videzom spominja na pravo opremo, koristno pri vrtnih delih.

Samokolnica z vrtnim orodjem v z klasični barvi, bo všeč tako fantom kot tudi dekletom. Zeleni elementi s črnimi detajli so z njegovo velikostjo primerni za par let stare otroške roke, poleg tega so zelo lahki.

Samokolnica je sedi na vrtečem kolesom. Zahvaljujoč temu lahko otrok vozi samokolnico na vseh talnih površinah. Samokolnica je zelo zmogljiva in je izdelana iz trpežne, trdne plastike. Zato se lahko v samokolnici prevaža tako rože kot tudi vse druge dodatke. Pripomočki, ki so vključeni v set orodja bodo omogočili kopanje in skrb za rastline.

Ta igra je pakirana v karton. Prilagojena je vsem otrokom, starejšim od 3 let. Samokolnica z dodatki je izdelana z veliko pozornosti na vsako podrobnost. Komplet ima ce certifikat in je izdelan v skladu s standardom EN 71.

 

 

Dimenzije:

  • samokolnica: 80 cm x 32 cm x 25 cm,
  • zalivalka: 20,5 cm x 10,5 cm,
  • lopatka: 17 cm x 6 cm,
  • motika: 17 cm x 10,5 cm.

 

Dimenzije paketa:

  • 45 cm x 32,5 cm x 15 cm.