Plišasti pes na povodcu, črno-bel

19.90 

Na zalogi pri dobavitelju (rok dobave 1-4 tedne)

Opis izdelka

Če je vaš otrok že od nekdaj sanjal, da bi imel svojega hišnega ljubljenčka – skrbeti zanj, hoditi na dolge sprehode in predvsem skupaj igrati, bo interaktivni pes na povodcu odlična ideja. Ta igrača bo vašemu otroku pomagala naučiti veščin, potrebnih za lastnega hišnega ljubljenčka. Igra s plišastim psom ga bo naučila odgovornosti in skrbnosti pri negi, kar bo v prihodnje zelo pomembno. Igrača ima številne prednosti – pes se veselo sprehaja, maha z repkom in spušča prisrčne zvoke, kar bo zagotovo odlična zabava za vsakega malčka.

Pes na povodcu je narejen iz mehkega in nestrupenega materiala, ki je zelo prijeten na dotik. Žival ima velike temne oči, štrleč rep in velik nos, ki se nežno sveti. Krasi ga rdeči ovratnik, ki mu doda čar. Igrača ima dolg povodec, ki se konča s stikalom v obliki kosti, zahvaljujoč kateremu otrok zlahka nadzoruje psa. Zaradi te možnosti se igra zdi otroku zelo resnična in predvsem zanimiva. Pes ima tudi pentljo v roza barvi, kar bistveno poveča čar igrače.

Dimenzije paketa:

  • 16 cm x 21 cm x 10 cm

Dimenzije psa:

  • 23 cm x 24 cm x 11 cm

 

Igrača je pakirana v pisani škatli z odprtim zaslonom. Primeren je za vse otroke starejše od 3 let. Pes ima CE certifikat, kar potrjuje, da izpolnjuje zahteve direktiv Evropske unije. Je zelo varna igrača brez ostrih elementov.