Policijski avto na baterije

19.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

Policijski avto je popolna igrača za male in velike ljubitelje uniformiranih služb. Je zelo podroben model, ki ponuja veliko možnosti za igro in interakcijo.

V vseh podrobnostih posnema pravi policijski avto. Premični elementi so še ena prednost te igrače. Sprednja in zadnja vrata se lahko odprejo, kar omogoča vstopanje in izstopanje iz vozila ter organiziranje policijskega zasledovanja. Gumirana kolesa zagotavljajo odlično stabilnost, zahvaljujoč kateri lahko avto vozi tako po gladkih površinah kot tudi po neravnem terenu.

Torni pogon je funkcija, ki vam omogoča premikanje po tleh s preprostim potiskanjem in potiskanjem. To je odličen način za spodbujanje otrok k aktivni igri!

A to še ni vse! To vozilo ima tudi različne zvoke, ki jih lahko aktivirate s pritiskom na barvne gumbe na strehi. Dodajajo realističnost in otrokom omogočajo, da med igrami igrajo vlogo policistov.

Poleg tega je avto opremljen z lučmi, ki dajejo še večji vtis.

Celotna igrača je narejena iz trpežne plastike, ki ji zagotavlja vzdržljivost za ure zabave. Dimenzije vozila so: 26,5 cm x 14 cm x 10 cm, zaradi česar se popolnoma prilega majhnim rokam.

To ni le igrača, je tudi orodje za razvijanje otroške domišljije in ustvarjalnosti, ki jim omogoča, da igrajo vlogo policistov in organizirajo vznemirljive pregone in reševalne akcije.

 

Dimenzije avtomobila:

  • 26,5 cm x 14 cm x 10 cm

 

Velikost paketa:

  • 31 cm x 19 cm x 14 cm

 

Ima CE certifikat in ustreza standardu EN71 . Igrača je namenjena otrokom starejšim od 3 let.