Policijski helikopter

22.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

S helikopterjem se boste odlično zabavali, popestril bo vašo igro in zadovoljil ljubitelje policijske opreme. Izdelan je v merilu 1:16, kar je omogočilo zelo natančno reprodukcijo značilnih elementov realističnega primerka. Klasična črna z elementi bele odlično posnema policijo, dodatno v kombinaciji z napisom POLICE poskrbi, da se malček počuti kot pravi policaj in lahko poleti v nebo na policijski akciji.

Na strehi helikopterja so 4 gumbi, vsak od njih združuje zvoke in lučke, zato bo zabava veliko boljša in realistična. Ko pritisnete enega od njih, boste zaslišali zvok leta helikopterja, tudi alarmno sireno in zvok strelov, kar vam bo prišlo prav med begom na policijsko akcijo. Zločince je lažje opaziti iz ptičje perspektive. Spredaj bela luč osvetljuje cesto, tako da se lahko tudi v temi rešite iz težav. Modra LED v notranjosti helikopterja prispeva k učinku. Helikopter ima stranska drsna vrata in odpirajočo se zadnjo rampo, skozi katero pridete v notranjost, v notranjosti je kljuka z ročico, tako da lahko s priloženim malim transporterjem prevažate manjše predmete.

Dimenzije:

  • 26 cm x 9 cm x 13 cm

 

Dimenzije paketa:

  • 33 cm x 19 cm x 13 cm

Igrača je namenjena otrokom starejšim od 3 let. Komplet ima CE certifikat in je v skladu z EN 71. Napajajo ga tri baterije AG13, ki so priložene kompletu.