Pralni stroj

37.90 

Na zalogi pri dobavitelju (rok dobave 1-4 tedne)

Opis izdelka

Igrača kot nalašč za majhne ljubitelje čiščenja doma. Pralni stroj v pastelnih barvah je zelo podoben tistemu, ki deluje na tradicionalen način. V pralni stroj lahko natočite vodo in deluje kot pravi pralni stroj. Igrača je zelo intuitivna in bo vašemu malčku prinesla veliko veselja. Ta igrača bo popolno darilo za vsakega otroka.

Kako deluje pralni stroj za otroke?

Pralni stroj je varljivo podoben pravemu. Pranje se začne, ko vsa oblačila vržemo v pralni stroj. V predal v zgornjem desnem kotu igrače nalijte vodo. Pritisnite stikalo za vklop / izklop in pralni stroj začne delovati. Boben se začne vrteti, pralni stroj pa cikel pranja. Dodaten element, ki popestri čas pranja, je živahna in vesela glasba. Ko je perilo pripravljeno, gumb v spodnjem delu obrnite v desno in pralni stroj spusti vodo.

 

 

Pralni stroj poganjajo štiri AA baterije (1,5 V). Baterije niso vključene v komplet.

Igrača namenjena otrokom od 3. leta starosti.

Skladen s standardom CE / EN 71.

 

Dimenzije:

  • pralni stroj približno 22 cm x 19 cm x 13 cm.
  • Dimenzije škatle približno 26 cm x 26 cm x 17 cm.

 

 

Zakaj se splača nabaviti pralni stroj za otroke?

Vaš otrok bo treniral kreativnost in sposobnost koncentracije. Poleg tega bodo pridobili empatijo in se naučili o skrbi in odgovornosti do drugih. Vaš otrok se bo naučil skrbeti za gospodinjska opravila. Funkcija pranja je nedvomna izobraževalna vrednost te igrače. Vaš malček lahko izvaja dejavnost, ki jo pogosto opazuje doma, in tukaj jo lahko odraža v igri.

 

Blagovna znamka: Ramiz