Punčka s kočijo in konjem

49.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

Predstavljen komplet bo uresničil sanje vsakega dekleta! Velik paket vsebuje neverjetne elemente: belega konja z grivo, kočijo in čudovito lutko. Ta komplet ima privlačen dizajn in barve ter funkcionalnost – konj ima dolgo grivo, ki jo je mogoče krtačiti, medtem ko je kočija opremljena z vrtljivimi kolesi in vrati, ki se odpirajo.

Lutka v kompletu je vitka in visoka, oblečena v elegantno balonsko obleko – modri korzet in krilo sta okrašena s sijočimi elementi in pentljo, kar daje vtis, da je naša punčka videti kot princesa. Lepa obleka ni vse – junakinja ima roza, izvlečne uhane in bele čevlje. Njeni dolgi blond lasje se nežno zvijajo na konicah, njen obraz pa krasi ženstvena, nežna ličila. Lutka ima gumijaste roke in noge, kar ji omogoča udobno sedenje v kočiji.

Lepa kočija, povezana s konjem, izgleda naravnost kot iz pravljice. Okrogla, prozorna struktura ima vrata, ki se odpirajo, in oporo za noge, ki lutki olajša plezanje v notranjost. Vozilo je nameščeno na štirih premičnih kolesih, njegova notranjost pa je izpopolnjena do najmanjših podrobnosti – o čemer pričajo bela, prešita zofa in stene. Bleščeča kočija ima zlate detajle v obliki privlačnih okraskov. Beli konj je okrašen z modro, gumijasto vprego, ki jo je mogoče enostavno pritrditi na kočijo.

Senzacionalen komplet bo odlično dopolnilo različnim igram – deklica se lahko z njim igra tako sama kot s starši ali prijatelji in prevzame zanimive vloge. Vsi elementi kompleta so izdelani iz certificiranega, varnega materiala. Konstrukcija igrače je brez ostrih elementov, kar bistveno izboljša udobje uporabe. Igrača ima CE certifikat , njena proizvodnja je v skladu s standardom EN 71 . Komplet punčke s konjem in kočijo napaja 2 kosa 1,5V “AA” baterij, ki nista vključeni v komplet, zapakiran je v estetsko škatlo s prozornim steklenim ohišjem, hvala bo super ideja za darilo za vsako deklico, starejšo od 3 let .

Dimenzije:

  • lutka : 29 cm
  • konj : 25 cm x 26,5 cm
  • kočija : 35 cm x 33,5 cm x 18,5 cm

 

Velikost paketa:

  • 60 cm x 33,5 cm x 20 cm