Punčka v večerni garderobi - 2

9.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

Punčke so ena izmed najljubših igrač vseh deklet. Predstavljamo punčke v večernih oblekah, ki bodo odlično darilo za vsa dekleta, ki radi počešejo dolge lase in jih oblečejo v modna oblačila, ki bodo popestrila njihovo zabavo.
Lutke visoke 28 cm  nosijo čudovite večerne obleke. Imajo goste, zlate lase, ki se lepo kodrajo na koncih – na vrhu so vezani v moden čop. Ženska ličila poudarjajo vse prednosti punčk, zlasti njihove velike modre oči. To dopolnjujejo masivni srebrni uhani, ki prosto visijo z lutkinih ušes.

Predstavljene igrače so oblečene v zelo elegantne in ženstvene večerne obleke. Vsaka punčka ima črne sandale z visokimi petami, ki se zelo ujemajo s stilom. Vsa oblačila so bila narejena s pozornostjo do detajlov, materiali za njihovo izdelavo pa so zelo sijoči in žametni na otip. Obleke so oblikovane z mislijo na razkošne zabave, zato bodo punčke v takšnih oblekah popoln rekvizit za skupno igranje z mamo ali prijatelji.

Večerne punčke so izdelane iz varnega, certificiranega materiala, kar je zagotovilo za varno uporabo. Zaradi majhnih elementov, kot so čevlji za punčke, je igrača namenjena dekletom, starejšim od 3 let .