Puška AMT na vodne kroglice z dušilcem, bela

29.90 

Na zalogi pri dobavitelju (rok dobave 1-4 tedne)

Opis izdelka

Gre za model z impresivno skupno dolžino kar 76 cm skupne dolžine, kar mu daje realistično in impresivno estetiko. Poleg tega je bela puška z motivom morskega psa igrača, ki združuje vznemirljivo streljanje s fascinantnim dizajnom, kot nalašč za male ljubitelje morskih psov in pustolovščin, ki ji daje privlačen in realističen videz. Pištolo napajata dve bateriji, kar omogoča priročno uporabo. Zahvaljujoč uporabi polnilnih baterij vam ni treba skrbeti za pogosto menjavo baterij, kar vam omogoča daljše igranje.

V kompletu je kar 5000 vodnih kroglic, kar zagotavlja dolgotrajno zabavo. Te majhne kroglice postanejo fascinantne, ko jih spustimo v kozarec vode. Tam se ob stiku z vodo razširijo do svoje polne velikosti in dosežejo 7-8 mm. Pridobijo prožno in gumijasto konsistenco, popolno za igranje.

Da bodo vodne kroglice pripravljene za uporabo, je v kompletu posebna posoda za kartuše. Zahvaljujoč njim lahko priročno prenašate in shranjujete strelivo, kar zagotavlja, da bo med igro vedno na voljo.

Puška je opremljena s stativom, ki omogoča stabilno oporo in oporo orožja. Zahvaljujoč temu lahko uporabnik bolje določi tarčo, tako da drži pištolo na konstantni višini in trdno podprto. Noge so uporabne tako pri meritvi na daljavo kot pri streljanju iz stoje.

Najpomembnejši element tega kompleta je vključen obseg. To je natančno orodje, ki omogoča povečavo in prilagajanje ostrine slike. Z daljnogledom lahko igralci odlično ciljajo in sledijo svojim ciljem, kar igri doda strateški element. Teleskop je realističen dodatek, zaradi katerega je igra še bolj privlačna in zadovoljujoča.

Vodna puška AMT z kamuflažnim vzorcem in priloženim daljnogledom je idealna igrača za vojaške navdušence in ljubitelje taktičnih iger. Zagotavlja vznemirljivo akcijo in vam omogoča, da razvijete svoje sposobnosti ciljanja in strategije. Ta igrača bo poskrbela za veliko ur zabave in lahko postane središče pozornosti pri igri na prostem.

 

Komplet vsebuje:

  • puško
  • 5000 žog
  • 2 polnilni bateriji
  • USB kabel
  • originalna škatla

 

Dimenzije pištole:

  • 75cm x 32cm x 6cm

 

Velikost paketa:

  • 27.5cm x 25cm x 8.5cm

 

Pištolo napajata 2 bateriji, ki sta priloženi v kompletu.

Igrača je namenjena otrokom starejšim od 14 let . Igrača ima CE certifikat in ustreza standardu EN 71 .