Razstavi Gasilsko vozilo

24.90 

Na zalogi pri dobavitelju (rok dobave 1-4 tedne)

Opis izdelka

Je fascinanten model, ki otroke popelje v svet junakov, ki rešujejo ljudi v izrednih razmerah. Ni le igrača, je tudi orodje za razvijanje domišljije in ustvarjalnosti.

To impresivno vozilo odraža pravi videz gasilskega vozila. Ima velika kolesa, ki mu zagotavljajo stabilnost tudi med dinamično igro. Vrata, ki se odpirajo, in premična lestev so dodatni detajli, ki dodajo pristnost in otrokom omogočijo simulacijo dejanj gasilcev med reševalnimi akcijami.

Torni pogon vam omogoča premikanje po tleh s preprostim potiskanjem in vlečenjem. Še več, lestev se vrti in razteza, tako da jo je mogoče prilagoditi različnim igralnim situacijam.

Igrača ima tudi dovod vode, kar omogoča, da se malčki počutijo kot pravi gasilci, ki gasijo požar. To je odlična funkcija, ki spodbuja raziskovanje in ustvarjanje scenarijev.

Sposobnost, da ga sami razstavite in sestavite, je še ena prednost, ki razvija ročne spretnosti. V kompletu je izvijač in dve zamenljivi konici, ki bosta pri tem v pomoč.

Poleg tega ima vozilo štiri različne zvoke in barvne luči, ki jih lahko aktivirate z rdečimi gumbi na strehi. Dodajo realističnost in popeljejo vaše otroke v svet gasilcev.

Celotna igrača je izdelana iz trpežne plastike, kar zagotavlja njeno vzdržljivost za dolgotrajno zabavo.

To ni le način zabave, je tudi priložnost za učenje in razvijanje domišljije. Otroci se lahko vživijo v vlogo gasilcev, si predstavljajo izredne razmere in simulirajo reševalne akcije. Je popolno darilo za male junake in sanjače!

 

Komplet vsebuje:

  • gasilski avto
  • izvijač z dvema zamenljivima konicama

 

Dimenzije vozila:

  • 34 cm x 18 cm x 9,5 cm

 

Velikost paketa:

  • 41,5 cm x 22 cm x 12,5 cm

 

Ima CE certifikat in ustreza standardu EN71 . Igrača je namenjena otrokom starejšim od 3 let.