Senzorične kocke

22.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

Komplet senzoričnih kock je namenjen vsem otrokom, ki so radovedni glede sveta okoli sebe. Igranje z njimi pomaga združiti in izboljšati čute dotika in vida. Senzorične igre spodbujajo otrokov duševni razvoj, spodbujajo jih, da se začnejo igrati z barvami, velikostmi, teksturami in oblikami.

Večbarvne kocke imajo vlečnice in bučke, zato bo vaš otrok odkril bogastvo novih materialov. Lahko se ujema s bloki in gradi strukture. Narejene so iz mehkega materiala, zahvaljujoč kateremu so varne za malčke. Na kockah lahko vidite različne oblike živali, številke in različne vzorce, kot so božično drevo, srce ali zvezde. Izboljšuje spretnost dojemanja, barve in teksture pa olajšajo igranje v spominu in ugibanju, hkrati pa razvija domišljijo. Ko pritisnete močno, je mogoče slišati zvok. Prednost te stvari je v tem, da je ustvarjena iz gumijastega materiala, ki je dober za zobe.

 

Dimenzije ene kocke:

  • 5 cm x 6 cm x 5 cm

 

Dimenzije kompletne embalaže:

  • 31 cm x 23 cm x 5,5 cm

 

Ta je namenjena otrokom, mlajšim od 6 mesecev. Barvite, senzorne kocke so CE certificirane in pakirane v estetsko škatlo s prozornim oknom.