Sestavi kovinski helikopter, 204 kosov

9.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

To je ena izmed igrač Naredi sam. to je popolna ponudba za vsakega otroka, starejšega od 8 let, ki je strasten do sestavljanja igrač. Ta zanimiva dejavnost bo pripomogla k razvoju otrokove domišljije in hkrati izboljšala njegove ročne in tehnične sposobnosti. Izboljša tudi otrokovo zvitost in spretnost za konstruiranje. Poleg tega bo ta model k zgolj sestavljanju racionaliziral logično razmišljanje in otroško potrpežljivost ter ga dodatno umiril.


Predstavljena kreativna igrača je sestavljena iz elementov, ki so izdelani iz atestiranih materialov – plastike in gume ter tudi trpežne kovine. V paketu so številni vijaki, vzmeti in ščitniki ter kolesa ali manjša tesnila, zaradi katerih bo otrok v različnih oblikah še dolgo požrl ta komplet. Helikopter je mogoče zložiti samostojno, brez uporabe navodil. Za otroke, ki raje upoštevajo pravila in berejo navodila, so na voljo slikovni komentarji, ki pomagajo pri pravilni montaži elementov. V kompletu sta izvijač in ključ, ki bosta olajšala zvin in demontažo izdelka.

Komplet elementov za samostojno zlaganje inovativnega helikopterjabo prav na darilu z gumbom. Zložena igrača bo nenavaden element dekorja v dečkovi sobi. Ta ustvarjalni komplet bo tudi neverjetna priložnost za sodelovanje za otroka in njegovega očeta ali dedka.

V kompletu so:

  • 204 kovinskih in plastičnih elementov
  • orodja,
  • navodila za uporabo.

Dimenzije paketa :

  • 30 cm x 25 cm x 3 cm.