Set mehkih športnih žog 3v1

19.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

Žoge so igrače, ki jih obožujejo vsi otroci. Gre za zelo pozitiven pojav, saj igranje z njimi vpliva na ohranjanje dobre kondicije in otroku zagotavlja ustrezen odmerek telesne aktivnosti. Dandanes, ko so otroci nagnjeni k elektronskim pripomočkom, jih je vredno navdušiti s klasično zabavo, ki je odgovorna za zdravje in sproščanje hormonov sreče. Spodbujalo jih bo k preživljanju prostega časa na prostem.

Komplet je sestavljen iz treh mehkih žogic, ki se bodo izkazale za uporabne tako v zaprtih prostorih, kjer se boste lahko igrali doma kot zunaj štirih sten. Material, iz katerega so izdelane žoge, je zelo mehak in prijeten na dotik. Barve žogic so značilne za žoge posameznih ekipnih iger, kar bo še ena spodbuda za malčka. Nekajletni otrok bo lahko posnemal odrasle, ki imajo radi ekipne igre, kot so nogomet, košarka ali ameriški nogomet.

Premer krogle:

  • 12 cm

 

Dimenzije baseballa:

  • 20 cm x 12 cm x 12 cm

 

Dimenzije paketa:

  • 44 cm x 14 cm x 15 cm

 

Žoge so zelo lahke in mehke, zaradi česar so popolnoma varne. Komplet je namenjen igri za vse otroke, starejše od 3 let. Njegova proizvodnja je v skladu s standardom EN 71, kar pomeni, da so izpolnjene varnostne zahteve za uporabo igrače.