Set perlic za izdelavo nakita v kovčku

17.90 

Na zalogi pri dobavitelju (rok dobave 1-4 tedne)

Opis izdelka

Komplet raznobarvnih perlic in dodatkov, uporabnih za samostojno ustvarjanje nakita, bo zagotovo všeč vsaki deklici. Ta ustvarjalni komplet je sestavljen iz velikega števila elementov ter roza in vijolične skrinje, okrašene z belim metuljem, ki jo lahko uporabite kot ohišje za shranjevanje ročno izdelanih okraskov. Prepričani smo, da bo ta čudovit komplet drobnarij izpolnil sanje vsake punce, ki ima rada ročno delo, in da ji oblikovanje modnega nakita v veliko veselje.

Če ima vaša hči svoj edinstven slog, izstopa od vrstnikov in je njena glava polna ustvarjalnih idej – ta komplet bo popoln. Deset vrst oblik, velikosti in barv kroglic v majhnih, pametnih otroških rokah se bo hitro spremenilo v izvirne okraske – za roke, prste in celo vrat. Zbirka kroglic vam omogoča, da sami izdelate zapestnice in ogrlice.

Kreativni komplet za izdelavo nakita je sestavljen iz:

  • 10 vrst različnih perlic,
  • vrvice,
  • kovček.

Komplet perlic je pakiran v veliki, pisani škatli, zaradi česar je odlična ideja za darilo za punčko, starejšo od 5 let. Vsi elementi so izdelani iz otrokom varnih, certificiranih materialov, prilagojenih velikosti majhnih rok. Kreativni komplet ima CE certifikat.

 

Dimenzije ohišja:

  • 12 cm x 12 cm x 8 cm.

Velikost paketa:

  • 36 cm x 22 cm x 15 cm.