Set za športanje 3v1

79.90 

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 14,46 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
6 x 14,46 €
Odplačati želim čim prej
3 x 28,60 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 28,60 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

Praktičen in dobro izdelan velik set iger 3 v 1. To je fantastičen paket različnih iger za otroke od 8. leta dalje. Igranje s tem kompletom bo zelo zabavno tako za male kot za velike ljubitelje iger.

Nabor iger vključuje kar osem igralnih možnosti. Igre so zasnovane tako, da lahko igrate sami ali z dvema osebama. Izbiramo lahko med 4 košarkarskimi žogami, 2 baseball žogami in 2 nogometnimi žogami. Na dnu kompleta je praktičen sortirnik kroglic.

Komplet napajajo baterije AAA 3 x 1,5 V (niso priložene). V način spanja preide po 3 minutah neaktivnosti.

 

 

Kako lahko uporabim set za športanje 3v1?

Prva možnost

Način igre za eno osebo. Igralec mora na domačem robu doseči le točke. Točke se podvojijo za vsak uspešen met. Najvišji rezultat v eni igri je 100 točk. Neomejen čas igre.

Druga možnost

Način igre za eno osebo. Tekmovalec mora doseči točke na robu gostitelja ali obiskovalca. Točke se za vsak uspešen met podvojijo …

Možnost tri

Način igre za eno osebo. Igralec dosega izmenično točke na robu gostitelja in gostujoče ekipe. Točkovanje je dvojno za vsak uspešen met. Najvišji rezultat v eni igri je 100 točk. Za ta krog ni časovne omejitve.

Možnost štiri

Način za dva igralca. Vsak igralec mora doseči točke na svojem obroču, imenovanem gostitelj ali gost. Točke se štejejo dvojno za vsak uspešen strel. Krog ima časovno omejitev. Čas v tem načinu je nastavljen na 1 minuto. Zmagovalec je tisti tekmovalec, ki v 1 minuti doseže največ točk na svojem obroču.

Možnost pet

Način za dva igralca. Vsak igralec mora doseči točke na svojem platišču gostitelja ali gosta. Zbrane točke se podvojijo za vsak uspešen met. V tem krogu ni časovne omejitve in pravila se spreminjajo. Vsak tekmovalec začne z 20 točkami in za vsak strel v svojem obroču se odšteje 2 točki. Zmagovalec je igralec, ki prvi doseže nič ali zabije 10 strelov.

Šesta možnost

Način za dva igralca. Na tekmi je 20 iger, vsaka igra traja 5 sekund. Vsak igralec mora doseči točke na svojem platišču gostitelja ali gosta. Prvi igralec, ki v vsaki petsekundni igri doseže točke na svojem obroču, dobi dve točki. Vsakih 5 sekund igre se šteje le en rezultat. Zmagovalec je igralec z največ točkami na koncu tekme.

Sedma možnost

Način za dva igralca. V igri je 12 iger. Vsak krog traja 5 sekund. Vsak igralec mora doseči točke na svojem platišču gostitelja ali gosta. V igrah 1-3 in 7-9 je prvi igralec, ki je dosegel zadetek, 2 točki. Na tekmo se šteje samo en rezultat. V tekmah 4-6 in 10-12 je prvi igralec, ki je dosegel zadetek, 3 točke. Zmagovalec je igralec z največ točkami na koncu 12. tekme.

Osma možnost

Način za dva igralca. Cilj kroga je v 99 sekundah doseči 10 točk. Časovna omejitev je 99 sekund. Najvišja ocena je 10 točk. Vsak igralec na robu ekipe gostiteljice ali gostje doseže 2 točki. Prvi igralec igra, dokler ne doseže 10 točk ali mine 99 sekund, nato drugi igralec začne igro. Zmagovalec je igralec, ki v najkrajšem možnem času doseže 10 točk.

 

 

Vsebina kompleta:

 • igralni set,
 • navodila,
 • štiri košarkarske žoge,
 • dve baseball žogi,
 • dve nogometni žogi,
 • tlačilka,
 • pritrdilni komplet.
 • skladen s standardom CE / EN 71

 

Dimenzije:

 • celoten komplet je približno 165 cm visok x 140 cm globok x 75 cm širok,
 • koš, ko je napihnjen, premera približno 12 cm,
 • baseball žoga, ko je napihnjena, premera približno 7 cm,
 • nogometna žoga po napihovanju, približno 14 cm široka in 8 cm visoka,
 • črpalka približno 19 cm x 6 cm.
 • Dimenzije embalaže približno 84 cm x 41 cm x 9,5 cm. Teža kompleta približno 5,9 kg, skupna teža z embalažo približno 6,8 kg,

 

 

Igrača je namenjena otrokom od 8. leta dalje.

 

Blagovna znamka: Ramiz