Štirikolesnik s prikolico in zebro

17.90 

Na zalogi pri dobavitelju (rok dobave 1-4 tedne)

Opis izdelka

Podobe vozil in živali so področje, ki zanima vašega otroka. Za vas imamo nekaj, zaradi česar se bo vaš otrok ves prosti čas igral. Velikosti modelov so prilagojene majhnim rokam, zaradi česar bo vadil tudi oprijem in natančnost. Izdelane z vsemi podrobnostmi in detajli spominjajo na pravo različico teh vozil in živali. Odlično bo videti na polici majhnega zbiratelja.

Zdaj se lahko vaš otrok z zebro premika po prostorih njegove sobe. Štirikolesnik ima dodatno ojačano snemljivo prikolico z odpiranjem zadaj. Na ta način je mogoče žival dati na prikolico. Štirikolesnik s transporterjem je zelen. Komplet vsebuje tudi figuro voznika v čeladi in medveda.

Elementi kompleta in dimenzije:

  • štirikolesnik – 12 cm x 6,5 cm x 6 cm
  • prikolica – 17 cm x 9 cm x 10 cm
  • zebra – 11 cm x 3 cm x 7 cm
  • voznikova figura- približno 9 cm

Velikost paketa:

  • 34,5 cm x 14,5 cm x 14 cm

 

Igrače so namenjene otrokom, starejšim od 3 let. Izdelek ima certifikat CE in ustreza standardu EN 71. Pakirano v kartonski škatli, zaradi česar je kot nalašč za darilo. Vsi deli, vključeni v komplet, so iz varnega in certificiranega materiala, ki je trše gume. Zaradi uporabe tega materiala pri proizvodnji igrač so zelo dobre in udobne za uporabo.