Stroj za pletenje zapestnic

34.90 

Na zalogi pri dobavitelju (rok dobave 1-4 tedne)

Opis izdelka

Ali želite sami narediti nakit? Ta set za pletenje zapestnic je za dekleta, ki želijo ustvariti svoj edinstven slog. Izberejo lahko obliko, zbirajo materiale in si izdelujejo nakit. Velik komplet za izdelavo zapestnic je lahko vaš!

Vsako dekle ljubi zapestnice, obeske in ta komplet bo omogočal neskončne kombinacije, vse, kar ustvarite, je odvisno od vas ali vašega otroka. Skupaj se zabavajte in skupaj preživljajte čas. Zabava, med katero lahko dekle sama oblikuje in izdeluje nakit, bo močno vplivala na razvoj njene domišljije, spretnosti.

Ta komplet je primeren za vsakogar, ki se želi naučiti, kako narediti elegantno zapestnico. Komplet vsebuje tuljave materiala za pletenje in navodila za pletenje. Zapestnica je prijetna za nošenje in izgleda čudovito. Vaši prijatelji bodo zagotovo želeli imeti enak nakit kot vi.

Elementi kompleta:

  • 6 barv prejice: vijolična, modra, svetlo roza, rumena, temno roza zelena
  • zaponke za zapestnice
  • stroj za pletenje

Mere stroja:

  • 18 cm x 21 cm x 11 cm

 

Dimenzije paketa:

  • 44 cm x 31 cm x 11 cm

 

Komplet je zapakiran v veliko okrasno škatlo, zato je primeren kot darilo za vsakega umetnika. Zaradi množice majhnih delov je igrača primerna za vsa dekleta, starejša od 5 let. V skladu z EN71.