Traktor na daljinca s prikolico in balami

32.90 

Trenutno nedobavljivo

Opis izdelka

Ogromni stroji so odlična zabava za približevanje podeželskemu življenju. Ponujamo manjšo različico vozila, ki bo vašemu otroku popestrilo igro ter razvilo njegovo ustvarjalnost in domišljijo. Malemu kmetu bo omogočil, da razširi svojo zbirko ali jo začne graditi.

Traktor je barvito reproduciran za predvideno uporabo, poleg tega ima snemljivo prikolico, ki lahko med drugim prevaža bale sena. Prikolica ima odprtino zadaj. V kompletu je poleg prikolice še 6 bal sena. Enostavno jih odpeljete z igrišča in pustite na za to namenjenem mestu. Igranje bo malčka naučilo natančnosti, a tudi razvilo njegovo domišljijo. Ustvaril bo različne scenarije in k igri privabil svoje najdražje.

Igrača se upravlja z daljinskim upravljalnikom v obliki volana. Zahvaljujoč svoji obliki se daljinski upravljalnik udobno prilega vaši roki, uporaba pa je intuitivna. Vaš malček se bo počutil, kot da bi sam vozil traktor. Predstavljena igrača se lahko vozi naprej, nazaj ali obrne vstran. Delovna frekvenca je 2,4 G.

Dimenzije traktorja:

  • 20 cm x 10 cm x 12 cm

Dimenzije prikolice:

  • 26 cm x 11 cm x 12 cm

 

Dimenzije bale sena:

  • Premer 6 cm, višina 3 cm

Dimenzije paketa:

  • 52 cm x 16,5 cm x 12 cm

Igrača je namenjena otrokom starejšim od 3 let. Certificiran CE in skladen z EN 71. Napaja se s petimi baterijami – niso priložene (dve za krmilnik, tri za traktor).