Traktor na daljinca s prikolico in konjem, zelen

27.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

Ogromni, hrupni stroji so odlična zabava, da bi se približali podeželski življenju. Ponujamo manjši ekvivalent vozila, ki bo vašemu otroku dodal raznolikost in razvil njihovo ustvarjalnost in domišljijo. Mali kmet bo lahko razširil svojo zbirko ali jo začel graditi.

Traktor je barvito razmnožen za nameravano uporabo, ima tudi snemljivo prikolico, ki lahko prevaža živalske figurice ali druge dodatke, ki se uporabljajo na kmetiji. Prikolica ima visoko belo ograjo z možnostjo odpiranja zadnjih vrat. Poleg prikolice, set vključuje figurico rjavega konja. Z lahkoto ga prepelje od kraja do kraja. Igrača bo naučila otroka natančnosti, vendar tudi razviti svojo domišljijo. Ustvaril bo različne scenarije.

Z daljinskim upravljalnikom v obliki volana upravljamo s traktorjem. Zahvaljujoč svoji obliki se daljinski upravljalnik udobno prilega v vašo roko. Vaš malček bo imel občutek, kot da sam vozi traktor. Lahko se vozi naprej, nazaj ali obrača. Frekvenca delovanja je 2,4 G.

 

Dimenzije traktorja:

  • 20 cm x 10 cm x 12 cm

 

Dimenzija prikolice:

  • 26 cm x 11 cm x 14,5 cm

 

Dimenzije konja:

  • 18 cm x 5 cm x 11 cm

 

Velikost pakiranja:

  • 52 cm x 16,5 cm x 12 cm

 

Ta je namenjena otrokom, starejšim od 3 let. CE certificirana in skladna z EN 71. Napaja se s petimi baterijami – ni priloženo (dve za krmilnik, tri za traktor).