Traktor s prikolico cisterno na baterije

19.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

Avtomobili so bili dolga leta igrače, namenjene pozornosti vseh malčkov. Opredeljuje jih trden, realističen dizajn, ki opozarja na njihove čudovite lastnosti, zaradi česar je igranje čim bolj inovativno in ustvarjalno. Vse te nove možnosti najdete v našem vozilu za malega kmeta – traktorju s snemljivo cisterno! 

Ta sodoben traktor ima snemljivo cisterno na kolesih. Kontejner krasi napis »TANKER 900« ter lestev, odprta loputa na vrhu in vrtljiv element, ki posnema lijak. Igrača je bila narejena z največjo pozornostjo do detajlov in izgleda čudovito v kombinaciji s klasičnimi barvami vozila. Zeleni traktor ima črne in rdeče detajle, zaradi katerih sta videti čudovito, ko stojita drug poleg drugega! Voznikova kabina je zastekljena, v notranjosti se skrivajo volan, sedež in plošča z različnimi tipkami in gumbi.

Dizajn vsekakor ni edini adut te igrače. Vozilo je postavljeno na gumijasta kolesa s tekalno površino, kolesa so opremljena s tornim motornim mehanizmom. Za vklop svetlobnih in zvočnih učinkov, kot so zvoki zagona motorja, hupe ali zvok vzvratne vožnje, je treba pritisniti določene gumbe. Najdete jih na strehi kabine. Ta igrača za dečke je bila zasnovana z mislijo na majhne otroke, zato je izdelana iz kakovostnega, atestiranega materiala – plastike. 

Ta komplet je narejen v merilu 1:16, zato je videti, kot da je pravo vozilo in ne igračka. V kompletu so tri baterije AG13/LR44. Igrača ima CE certifikat skladnosti, njena proizvodnja je v skladu z EN 71. Igrača je pakirana v zeleno-beli škatli z odprtim okencem. Zaradi lepe embalaže je videti kot čudovito darilo.

 

Velikost igrač:

  • traktor: 18,5 cm x 9,5 cm x 11,5 cm,
  • cisterna: 20 cm x 8,5 cm x 11 cm,
  • traktor s cisterno: 37,5 cm x 9,5 cm x 11,5 cm.

Velikost embalaže:

  • 42 cm x 18,5 cm x 11,5 cm.