Traktor s prikolico in dodatki

24.90 

Na zalogi pri dobavitelju (rok dobave 1-4 tedne)

Opis izdelka

Ta barvit traktor s prikolico za prevoz lesa bo čudovito darilo za vsakega otroka. Uporaba izvijača, vključenega v komplet, bo med igranjem popolnoma nova izkušnja. Od zdaj naprej lahko otroci sestavijo in razstavijo vozila, kakor hočejo! Trdno verjamemo, da bo tovrstna igrača zanimiva izbira za otroke, ki se jim ne bodo mogli upreti! To je odlično darilo za samostojne otroke, ki imajo radi ročno delo, vsekakor pa bo dobra izbira za otroke, ki se raje igrajo s prijatelji, brati in sestrami ali starši. To bi lahko bila neverjetna izkušnja povezovanja za vsakogar! 

Ta igrača pomaga pri razvoju motoričnih sposobnosti otrok, pa tudi njihove ustvarjalnosti, domišljije in samozavesti. Možnost razstavljanja in privijanja novih delov bo pripomogla k izboljšanju otrokovega logičnega razmišljanja in samozavesti. Uporaba izvijača bo nova, vznemirljiva izkušnja, ki jim bo pomagala, da se počutijo tako kot njihov oče.

Komplet je sestavljen iz izvijača, vijakov, traktorja, prikolice, lesa in roke kopača. Celoten komplet je izdelan iz plastike, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo. Traktor je skupaj s prikolico nameščen na štiri vrtljiva kolesa. Oblika igrače je zelo prijetna na pogled, kombinacija zelene in črne, sive in rdeče podrobnosti izgleda fenomenalno.

Traktor dobro deluje v vseh pogojih – z njim se lahko igrate doma, pa tudi zunaj ali na igrišču – to je mogoče zaradi visoko kakovostnega trdnega materiala. Igrača je namenjena otrokom, starejšim od 3 let. Igrača ima certifikat o skladnosti CE. Pakirano je v estetski škatli z odprtim oknom.

Velikosti igrač:

  • traktor s prikolico: 43 cm x 12 cm x 10,5 cm,
  • podaljšek: 14 cm x 8 cm x 9 cm,
  • priklopnik: 25 cm x 9 cm x 11 cm,
  • hlodi: 20 cm x 3 cm .