Traktor s prikolico za konje

24.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

Življenje na kmetiji ni lahko in vedno je treba izpolniti veliko odgovornosti. Vožnja in upravljanje traktorja je eden izmed njih. Ta traktor s posebno prikolico, namenjeno prevozu konj, omogoča prevoz živali na določena mesta. Traktor je nameščen na gumijastih kolesih s tekalno plastjo, ki zagotavlja visoko oprijemljivost. Igrača je bila zasnovana z mislijo na majhne otroke, zato je bila izdelana iz visoko kakovostnega, atestiranega plastičnega materiala.

Ta igrača ima veliko sredstev. Njegova dobro izdelana struktura in barvitost pritegnejo pozornost, zvočni učinki, ki jih spremljajo utripajoče bele luči, pa so še bolj zanimivi. Luči lahko vklopite s pritiskom na enega od treh gumbov na strehi traktorja. Kaj počnejo drugi gumbi? Odgovorni so za ustvarjanje značilnih zvočnih učinkov pri vklopu motorja, hupe in vzvratne vožnje. Igračo morajo napajati 3 baterije AG13/LR44, reže so skrite pod pokrovom avtomobila. Zelene barve avtomobila aludirajo na naravo in se odlično kombinira z drugimi barvitimi detajli – rdeči pokrovi ali črni elementi vetrobranskega stekla v voznikovi kabini so prijeten dotik. Plošča z neštetimi gumbi, pa tudi stol za voznika in krmiljenje kolo najdete v kabini.

Priklopnik, pritrjen na zadnji del vozila, je snemljiv. Traktor lahko vozi sam, zato je treba ročico, skrito na zadnji strani igrače, spustiti, da se prikolica odlepi. Priklopnik je postavljen na štiri kolesa, ki so prilagojena za nepričakovane manevre. Vrata so nameščena na zadnjih vratih, tako ima kmet dostop do konja. Zadnja vrata se lahko spustijo in omogočajo osvoboditev živali do obore.

Ta komplet za prevoz živali je bil narejen v merilu 1:16, zasnova pa je temeljila na resničnem modelu vsakdanjega traktorja.  Igrača ima certifikat o skladnosti CE in je njena proizvodnja skladna z EN 71. Igrača je zavita v zeleno-belo embalažo z odprtim oknom, je odlično darilo za otroka, starejšega od 3 let.

 

Velikosti igrač:

  • traktor: 18,5 cm x 9,5 cm x 11,5 cm,
  • priklopnik: 20,5 cm x 8,5 cm x 12,5 cm,
  • traktor s prikolico: 37,5 cm x 9,5 cm x 12,5 cm.