Vojaški helikopter z zvoki

21.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

Helikopter bo omogočil odličen čas, razvedrilo zabavo in zadovoljilo oboževalca vojske in letalstva. Izdelan je v merilu 1:16, ki omogoča zelo natančno reprodukcijo značilnih elementov realističnega. Klasična zelena s črnimi elementi, odlično ponazarja vojsko, dodatek v kombinaciji z napisi ARMY naredi malčku občutek kot da je pravi vojak.

Na strani helikopterja so 3 gumbi, vsak od njih povezuje zvoke in luči, zahvaljujoč katerih bo zabava veliko boljša in realna. Ko pritisnete enega od njih, boste slišali zvok leta helikopterja, tudi alarmno sireno, ki bo koristna med letom za reševalno akcijo. Cesto spredaj osvetli bela svetloba, tudi v temi se lahko rešiš pred težavami. In rdeča LED na zadnji strani letala kaže položaj letala. Set vključuje kavelj z ročajem, zahvaljujoč kateremu lahko male predmete prevažate s priloženim malim nosilnikom.

Dimenzije helikopterja:

  • 27 cm x 12 cm x 14 cm

 

Velikost paketa:

  • 32 cm x 12 cm x 18,5 cm

 

Ta igrača je namenjena otrokom, mlajšim od 3 let. Komplet ima certifikat CE in je skladen s standardom EN 71. Napajajo ga tri AG13 baterije, vključene v komplet.