Žerjav na daljinca R/C 1:50

19.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

Lastno gradbišče v vaši sobi? Zakaj pa ne? Vsakega malčka zanimajo gradbena vozila. Popolna zastopanost in prilagodljivo delovanje omogoča otrokom, da se naučijo pravil na gradbišču. Vaš malček bo lahko sedel na nadzor ogromnega gradbenega stroja, narejenega v 1:36 lestvici. Vozilo bo zagotavljalo ure zabave na prostem in v otroški sobi. Številne vznemirljive dogodivščine pred otrokom, igranje vlog pa bo vplivalo na razvoj domišljije.

Žerjav je izdelan v barvah, značilnih za gradbena vozila. Vozilo ima gumijasta kolesa za plazilec, ki se lahko na pravem gradbišču skontajo z različnimi površinami – ne le popolnoma gladkimi površinami. Set vključuje krmilnik, ki je povezan z avtomobilom s 110 cm dolgim kablom. Eden izmed kontrolerjev je odgovoren za premikanje naprej in umik z desnim zavojem. Drugi je odgovoren za dvigovanje in spuščanje kraka žerjava.

Na koncu roke je kavelj, na katerega lahko pritrdite in prevažate na drugo mesto rdečo posodo – vključeno v kompletu. Za izdelavo otroškega žerjava je bil uporabljen najkakovostnejši certificiran material, ki je plastika v kombinaciji s kovino. To zagotavlja varnost in udobje uporabe ter zanesljivost vozila.

 

Dimenzije žerjava:

  • 20 cm x 10 cm x 35 cm

 

Dimenzije krmilnika:

  • 9,5 cm x 9 cm x 6 cm
  • dolžina kabla: 110 cm

 

Velikost paketa:

  • 40 cm x 16 cm x 12 cm

 

Krmilnik napajajo tri 1,5V AA baterije, ki niso vključene. Ta je namenjena otrokom, mlajšim od 5 let. Žerjav ima CE certifikat in je skladen s standardom EN 71. Pakirana je v kartonsko škatlo, zaradi česar je popolna za darilo.